ALGEMEEN

Door online een bestelling te plaatsen verklaart u zich akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden. De prijzen vermeld op de site zijn uitgedrukt in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten. Alle foto’s van de producten zijn richtinggevend. Kleuren kunnen licht afwijken van de werkelijkheid. Dit kan geen aanleiding geven tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Bestellingen van producten op voorraad worden zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden. Bestellingen die nog niet betaald werden, worden voor maximaal 7 dagen gereserveerd. Als na 7 dagen de betaling nog niet ontvangen is, zullen de bestelde producten weer te koop worden aangeboden.

 

VERZAKINGSRECHT

U heeft het recht 'made by mimi' mee te delen dat u afziet van uw aankoop. Dit zonder opgave van een reden en zonder betaling van een boete, binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de bestelling. U dient 'made by mimi' vooraf in te lichten dat u de zending terugstuurt. Het terugsturen van de zending is geheel voor eigen risico. Indien u na afloop van de 14 dagen de zending niet heeft teruggezonden is de koop een feit. U dient te bewijzen dat u de zending tijdig terugstuurde, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van de post. Terugzenden kan alleen in de originele ongeopende plastiek verpakking met zegel en in de originele kartonnen doos of gelijkaardige verpakking en zonder enige gebruikssporen. De producten moeten onbeschadigd zijn. Wanneer aan de voorwaarden is voldaan, zal 'made by mimi' na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendingskosten) terugbetalen binnen een termijn van 30 dagen op je rekening. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het bedrag niet terugbetaald. Als je in plaats van het bedrag een ander product in de plaats wil, moet je de verzendkosten hiervan betalen. Het verzakingsrecht vervalt indien je de producten zelf komt ophalen en bij bestellingen op maat (kussentjes die niet uit voorraad leverbaar zijn). De goederen worden op risico en kosten van de klant teruggestuurd naar 'made by mimi' / Lieve Wouters - Vlaamse Kaai 82/7 - 2000 Antwerpen. 

 

KLACHTEN EN AANSPRAKELIJKHEID

Voor de verzending controleert 'made by mimi' grondig de producten. Als u bij levering merkt dat er producten beschadigd zijn of stuk zijn kan u ons dit binnen de 48u enkel via e-mail (madebymimi@telenet.be) kenbaar maken. Na deze periode verwacht 'made by mimi' dat de levering naar wens is verlopen. 'made by mimi' is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, aan de bestelde producten zou ontstaan of schade die zou ontstaan aan andere objecten of personen door het verkeerd aanwenden van de producten.

 

PRIVACY

Indien u een bestelling plaatst bij 'made by mimi' worden uw contactgegevens opgenomen in het klantenbestand. 'made by mimi' zal deze enkel gebruiken voor intern gebruik en om je te informeren over aanbiedingen en acties. 'made by mimi' zal de gegevens niet doorgeven aan derden.